Zrušiť

SONY WF-XB700 Extra Bass

59 € 49 €
Stav: používané, Typ: predaj, z dňa 18. 6. 2023 (č. 37058683)

Predám bezdrôtové slúchadlá SONY WF-XB700, ktoré som si zakúpil len za účelom otestovania kvality zvuku. Zvuk majú veľmi pekný a o čo sa postará funkcia Extra Bass . No Vďaka praktickému ovládaniu, poslúžia výborne aj napríklad pri telefonovaní. Škoda, že nie som fanúšik slúchadiel priamo do uší i napriek tomu, že majú štyri veľkosti hybridných silikónových koncoviek, ktoré sú zárukou maximálneho komfortu. A to je aj dôvod predaja. Zato by som ich určite odporučil pre športovcov, Ja preferuje pohodu :-), čiže JBL.

Vlastnosti slúchadiel v skratke:
- dokonalý komfort
- kompaktné nabíjacie puzdro, batériu s 9-hodinovou výdržou, ktorú nabíjacie puzdro predĺži až na 18 hodín
- Funkcia Extra Bass
- Jednoduché ovládanie
- Stabilné pripojenie Bluetooth
- Vodoodolnosť

Moja záľuba, hobby je testovanie elektroniky, preto ako vždy krabička je otvorená a slúchadlá minimálne použité. Preto cena nie je rovná cene nových, ktoré sa pohybujú cca na Heureka od 85,9 do 108,9 eur.
Samozrejme je v pôvodnom balení.

Čiže tak, ako vždy záruka je stále platná od predajcu, ale už plynie...

Píšte a volajte ak máte otázky, každému odpoviem.

Pri rýchlom jednaní, možná dohoda, prípadne navrhnite cenu. Ďakujem :-)

Predám bezdrôtové slúchadlá SONY WF-XB700, ktoré som si zakúpil len za účelom otestovania kvality zvuku. Zvuk majú veľmi pekný a o čo sa postará funkcia Extra Bass . No Vďaka praktickému ovládaniu, poslúžia výborne aj napríklad pri telefonovaní. Škoda, že nie som fanúšik slúchadiel priamo do uší i napriek tomu, že majú štyri veľkosti hybridných silikónových koncoviek, ktoré sú zárukou maximálneho komfortu. A to je aj dôvod predaja. Zato by som ich určite odporučil pre športovcov, Ja preferuj...

Predajca Amosss Nehodnotený Člen od decembra 2020
A
49 € 59 €
Lúka
Zobraziť kontakty