Zrušiť

Powerline Devolo dLAN 550 WiFi 500 MBit/s

40 € 35 €
Stav: nové, Typ: predaj, z dňa 29. 1. 2024 (č. 37671327)

Ponúkam: Powerline adaptér ktorý poskytuje rýchly internet zo zásuvky. Pripojte svoj počítač, spotrebnú elektroniku a ďalšie sieťovo kompatibilné zariadenia k internetu pomocou jednoduchej domácej siete. Vďaka technológii range+ môžete dosiahnuť dlhší dosah bez straty výkonu. Adaptéry Powerline využívajú elektrickú linku vášho domova na pripojenie k internetu, čím premenia akúkoľvek elektrickú zásuvku na internetové pripojenie. Rýchle pripojenie vo všetkých miestnostiach a na všetkých poschodiach je teraz možné bez zložitej kabeláže. Stiahnite si LAN z elektrickej zásuvky – na všetkých poschodiach, v suteréne a dokonca aj na záhrade pomocou Powerline.
Wi-Fi v celom dome
S WiFi adaptérom dLAN 550 budete možno využiť rýchle WLAN v celom dome - od podkrovia až po pivnicu. Kompaktný adaptér Powerline využíva interné napájacie vedenie na privádzanie signálu vášho smerovača do všetkých miestností. Každá elektrická zásuvka sa tak stane pripojením WLAN s rýchlosťou prenosu dát až 500 Mbit/s cez Powerline a 300 Mbit/s cez WLAN.
Pripojenie v každej zásuvke
S dLAN 550 WiFi adaptér môžete využiť zabezpečené WLAN pripojenie pre mobilné zariadenia v celom dome. Adaptér devolo má navyše vstavaný port LAN, takže teraz môžete pomocou štandardného internetového kábla pripojiť aj zariadenia ako Smart TV, hernú konzolu a ďalšie sieťové zariadenia. Adaptér WiFi dLAN 550 je vybavený integrovaným šifrovaním, takže ste vždy optimálne chránení pred neoprávneným prístupom. V prípade potreby môžete svoju sieť podľa potreby rozšíriť a pridať ďalšie zariadenia do vašej existujúcej domácej siete kombináciou adaptéra dLAN 550 WiFi s ďalšími adaptérmi dLAN. Svoju domácu sieť môžete spravovať jednoducho a intuitívne online prostredníctvom bezplatnej aplikácie devolo.
Poštovné a balné 5 eur, kuk mám aj iné inzeráty.

Ponúkam: Powerline adaptér ktorý poskytuje rýchly internet zo zásuvky. Pripojte svoj počítač, spotrebnú elektroniku a ďalšie sieťovo kompatibilné zariadenia k internetu pomocou jednoduchej domácej siete. Vďaka technológii range+ môžete dosiahnuť dlhší dosah bez straty výkonu. Adaptéry Powerline využívajú elektrickú linku vášho domova na pripojenie k internetu, čím premenia akúkoľvek elektrickú zásuvku na internetové pripojenie. Rýchle pripojenie vo všetkých miestnostiach a na všetkých poschodiac...

Predajca Jana (2) Člen od decembra 2011
J
35 € 40 €
Nové Mesto nad Váhom
Zobraziť kontakty